Wasservice

Iedere hond (van gladhaar tot langhaar) heeft een vacht die vuil, bacteriën, rook, ongedierte, uitlaatgassen en dergelijke aantrekt.  Daarnaast blijven huidschilfers, pollen en dood haar achter op uw hond met jeuk en irritatie tot gevolg. Om de huid gezond en de vacht schoon te houden is een wasbeurt op zijn tijd aan te raden. Wassen en drogen met een waterblazer is ook goed om de hond sneller door de ruiperiode te helpen.

U kunt uzelf het gedoe van thuis wassen en daarna de hele badkamer moeten ontharen besparen door de wasbeurt bij Doo-Dah! te laten doen. Ik gebruik speciaal op de vacht afgestemde hondenshampoo en -conditioner, zodat de huid en vacht niets te lijden hebben. Door het gebruik van een krachtige waterblazer droogt uw hond snel en worden loszittende haren uit de vacht geblazen. Omdat de trimsalon voor de hond geen thuissituatie is, laat hij zich vaak veel makkelijker behandelen en scheelt dat u en uw hond veel stress.

Bij de wasbeurt horen ook het checken en schoonmaken van oren en ogen en het knippen van de nagels. Let op: ontklitten van de vacht hoort niet bij een op zich staande wasbeurt, alleen bij een volledige trimbeurt.

De kosten voor de wasbeurt zijn afhankelijk van de grootte van de hond en de vachtsoort. Informeer vrijblijvend naar de kosten voor het wassen van uw hond of kijk onder het kopje ’tarieven’.