Puppy kennismaking (gratis*)

Voor veel honden is een eerste bezoek aan de trimsalon best spannend. Een eerste positieve ervaring is erg belangrijk voor de pup. Ook voor honden, die later misschien niet naar een trimsalon gaan is het goed om dit mee te nemen in het socialisatieproces. Dit maakt het trimmen in de toekomst voor zowel de hond als trimmer gemakkelijker.

Daarom bied ik een gratis puppy kennismaking aan. Dit zal ongeveer een half uur duren.  Uw pup mag lekker rondsnuffelen in de salon en wennen aan de geuren en geluiden.

Uw puppy wordt even op de trimtafel gezet, hij maakt kennis met kam en borstel, föhn, de voetzooltjes worden gecontroleerd en de nagels geknipt en als het nodig is worden de oogjes vrij geknipt. Even spelen, knuffelen of een snoepje tussendoor: het helpt allemaal bij het wennen.

(* tot 16 weken gratis)

– lekker tussendoor spelen, speelgoed staat klaar –

Begin thuis zo vroeg mogelijk met borstelen en kammen. Zorg ervoor dat alles spelenderwijs en zonder dwang gaat en neem vooral de tijd. Raak uw puppy overal aan, zodat hij hieraan went. Hoe eerder de pup hiermee in aanraking komt, hoe makkelijker u het bezoek aan een trimsalon voor uw hond maakt.